З 1 ЧЕРВНЯ ВІДНОВЛЕНО РОБОТУ ЗАКЛАДУ

Шановні батьки!

Для створення безпечних умов перебування Вашої дитини у дошкільному навчальному закладі та виконуючи рекомендації надані у Постанові МОЗ №25 від 21.05.2020 пропонуємо Вам

АЛГОРИТМ

прийому дітей до дошкільного закладу під час карантину (СОVID-19)

1. Батьки або особи які їх замінюють, повинні одягати респіратор, або захисну маску, так, щоб були покриті ніс і рот.

2. На центральному вході нашого дошкільного навчального закладу медичною сестрою проводиться температурний скринінг дітей. Діти, в яких виявлено температуру тіла понад 37,2 °С або ознаки респіраторних захворювань - не допускаються до відвідування. Після вимірювання температури дитини, батьки відводять її на прогулянковий майданчик групи і передають вихователю, повідомляючи температуру тіла дитини. Вихователь цікавиться самопочуттям дитини, заносить данні про температуру дитини до відповідного журналу.

3. Уникайте скупчення людей та дотримуйтесь дистанції 1,5 – 2 м. один від одного.

4. Ранкове приймання дитини до дошкільного навчального закладу здійснюється на прогулянковому майданчику групи з 7.00 до 8.30 ранку (відповідно до режиму роботи групи). Після вказаного часу хвіртки у дошкільний навчальний заклад закриваються.

5. Батькам чи особам, які їх замінюють забороняється вхід до приміщень дошкільного навчального закладу.

6. Протягом відвідування дитиною дошкільного навчального закладу забороняється проносити домашні іграшки, воду для пиття у ПЕТ-бутилках.

7. Очікування та прогулянки на території дошкільного навчального закладу заборонені.

8. Передача дітей батькам чи особам, які їх замінюють у кінці робочого дня проводиться вихователем групи з 16.00 до 19.00 (відповідно до режиму роботи групи) на прогулянковому майданчику групи. Хвіртки у дошкільний навчальний заклад відкриваються о 15.50.

9. Діти у яких при поточному (через 3-4 години) скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2 °С або ознаки респіраторних захворювань - ізолюються з відповідним інформуванням медичного працівника та батьків. Після інформування батьків про погіршення стану здоров’я дитини, батьки зобов’язані забрати дитину з дошкільного навчального закладу.

Сподіваємось на співпрацю. Адміністрація дошкільного навчального закладу №126

Кiлькiсть переглядiв: 94